Sinergia
Associacions empresarials tecnològiques catalanes, es coordinen per a impulsar el model productiu d'innovació i coneixement.

L'acord Sinergia que ja han signat 9 associacions empresarials tecnològiques de Catalunya (CatEi, Secartys, CatPL, Catalunya Apps, TIC Osona, Tic Anoia, ACECCAT, TIC Garraf-Penedés i ASSCII.) representen més de 1000 empreses del sector. Tenen com a objectius: 
Millorar la coordinació general entre les associacions empresarials, la seva interlocució, comunicació i actuacions conjuntes. 
Pere Martinez, President de CatEI és el nou president de Sinergia durant els dos propers anys, ha comentat: "Impulsar les empreses tecnològiques catalanes, coordinant els esforços entre les diferents associacions, col·laborant, compartint, creant massa crítica i internacionalitzant, permetrà donar resposta amb Talent a les necessitats tecnològiques actuals de les empreses i de les persones. Com a nou President de Sinergia vull remarcar que l'acord és obert a totes les associacions tecnològiques que comparteixen el valor de la col·laboració per a crear noves sinèrgies en el sector tecnològic de Catalunya. 
Antoni Ma. Grau, Director General d'Industria de la Generalitat de Catalunya ha manifestat a la trobada amb els presidents de les entitats de l'acord Sinergia és una excel·lent iniciativa que dona resposta a les realitats actuals de col·laborar, compartir, i sumar, tot plegat aporta talent de cara a reptes com el Pla Catalunya Industrial que s'impulsa el Govern de la Generalitat juntament amb el sector privat. 
Sinergia es més innovació, internacionalització i talent. 
Per a més informació: 
sinergia.business 
Twitter: @sinergiab 
Linkedin:sinergia business

Sinergia


  •  

Comments